STAS-ripustuskiskojärjestelmät yrityskäyttöön

STAS tarjoaa valikoiman ammattimaisia ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi tai laitosta ripustamaan seinäkoristeita jäsennellyllä ja siistillä tavalla. Olitpa ala-aste, joka haluaa tehdä opetustaulusta selvästi näkyvän ja helposti vaihdettavan tai yritys, joka haluaa esitellä tuote-esitteitään, olemme täällä auttamassa!

Löydä alaasi sopiva ratkaisu

 

Selvitä, kuinka asiantuntemuksemme voi auttaa alaasi saavuttamaan tavoitteensa:
Koulutus | Hoito | Toimistot | Kiinteistöt | Julkiset rakennukset | Museot ja galleriat | Kotiin | Arkkitehtuuri


Kestävä rakennuksen ylläpito ja kustannussäästöt

 

STAS-tuotteet ovat pitkäaikainen kertaluonteinen sijoitus. Neutraalisti suunnitellut järjestelmät ovat ajattomia ja luovat rauhallista yleiskuvaa. Koska seinät säilyvät ehjinä, seinien ylläpito tai korjaus eivät ole enää kustannuserä. Projektisuunnittelijat, arkkitehdit ja kiinteistöpäälliköt tietävät: yritykset ja laitokset eivät voi enää sivuuttaa ripustusjärjestelmiä. STAS-järjestelmät ovat monikäyttöisiä ja edistävät joustavaa ja kestävää rakennuksen ylläpitoa.Räätälöityjä ratkaisuja isoihin ja pieniin tiloihin

 

Vuodesta 1995 lähtien STAS: lla on kokemusta ja omaa asiantuntemusta eri alojen ja rakennusten yritysprojekteista. Toimitamme tuotteitamme mm. Terveydenhuollon laitoksille, kouluille ja yliopistoille, tunnetuille museoille, valtion laitoksille, hotelleille ja toimistoille. Olemme erikoistuneet räätälöintiin ja suunnittelemme mielellämme kanssanne yhdessä projektisi alusta loppuun. Ei mikään kysymys ole liian hullu eikä mikään huone ole liian iso tai liian pieni!


Enemmän kuin vain ripustusjärjestelmä

 

Ripustusjärjestelmien lisäksi STAS: lla on laaja valikoima lisävarusteita, jotka tekevät seinän suunnittelusta täydellisen. Tähän sisältyy ylimääräisiä ripustustapoja, tauluja, ilmoitustauluja, magneettisarjoja tai naulakot. Haluatko lisätietoja tai ei-sitovia neuvoja tuotteistamme?

 

Ota yhteyttä, autamme mielellämme sinua >>
Vertaa STAS-ripustuskiskojärjestelmiä

Eniten myydyt STAS-ripustuskiskojärjestelmät yhdellä silmäyksellä:


Vertaa kaikkia STAS-ripustusjärjestelmiä >>

 

 

inspiraatio