Verkkokaupan Toimitusehdot

Voimassa 29.8.2013 alkaen

VERKKOKAUPPA

Taulunripustus.fi / Frimodig Oy , y.tunnus 0576218-6 myy tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille suomessa ja ahvenanmaalla. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkokaupassa ja myymälässämme voi olla eri hinnat.

TILAAMINEN

Tuotteet ostetaan verkkokaupassamme siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla Paytrail-maksunvälityspalvelussa.Tilaaminen edellyttää voimassaolevien toimitusehtojen hyväksymistä.

TILAUKSEN MAKSAMINEN

Tilaukset maksetaan Paytrail-maksunvälityspalvelussa palvelun tarjoamin maksuvaihtoehdoin.
Muista palata maksutapahtuman jälkeen myyjän palveluun. Maksusi kirjautuu välittömästä kauppialle ja saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kuitin maksusta.

TOIMITUSTAPA, AIKA JA KULUT

Tilaukset toimitetaan myymälästämme Helsingistä lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai perille kotiin valitusta lähetystavasta riippuen. 200cm kiskot vain Matkahuollon kotiinkuljetuksella tai noudettuna myymälästämme. Paketin lähettää Frimodig Oy-Taulujenripustus.fi . Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Tilauksen lähtiessä saat sähköpostiisi paketin seurantatunnuksen ja ilmoituksen kun paketti on noudettavissa.Pienemmät tilaukset jaetaan kirjepostina suoraan perille ilman seurantaa.Matkahuolto sopii kotiinkuljetuksen tarkemman toimitusajankohdan kanssasi erikseen.

Lähetyskulut tilauksissa jotka sisältävät kiskoja ovat 21-26 euroa ja pienemmissä paketeissa 7-15 euroa. Yli 220 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.Tilaukset voi myös noutaa myymälästämme osoitteesta Annankatu 20, Helsinki ilman toimituskuluja. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme aina erikseen sähköpostilla. HUOM.Matkahuolto säilyttää saapuneita lähetyksiä vain 7 päivää, noudathan omasi pian.

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS
Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämättömänä alkuperäispakkauksessaan. Asiakas vastaa palautuskustannuksista, palautuskustannukset saat tietää asiakaspalvelustamme. Tuotteet voi myös palauttaa myymäläämme. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 605 356 arkisin 9-17 tai info@taulujenripustus.fi. Asiakaspalvelustamme voit myös tilata näytepalan kiskoistamme.

ONGELMATILANTEET

Viallisesta tuotteesta on ilmoitettavat viimeistään 14 vuorokauden kuluessa asiakaspalveluumme. Kuljetuksessa vioittuneesta lähetyksestä on reklamoitava kuljetusliikkeelle välittömästi pakettia noudettaessa.

YKSITYISYYS
Frimodig Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.

TAKUU
Myönnämme tuotteille viiden vuoden takuun ostopäivästä. Takuu ei kata tuotteen väärästä tai huolimattomasta käytöstä eikä luonnollisesta kulumisesta aiheutuvia vikoja.